Cursussen

Bij ons zijn alle honden welkom. Van groot tot klein en van dappere tot angstige honden. We vinden het belangrijk dat begeleider en hond elkaar leren kennen en begrijpen. Daarvoor zijn onze cursussen zo opgezet dat er voldoende tijd kan worden besteed aan de oefeningen en er zal tevens worden uitgelegd waarvoor deze oefeningen van belang zijn.
Wij zijn er om onze deskundigheid in te zetten bij de opvoeding van honden door hun bazen en om daarbij de best mogelijke baas-hond combinatie te bereiken.

Methode

Uit ondervinding is gebleken dat veel honden stress ervaren als ze niet zeker zijn wie de baas is. Onze methode is zeker het positieve belonen maar ook op een goede manier ingrijpen als er gedrag ontstaat wat je niet kunt tolereren. Het is een kwestie van balans vinden. Niet één hond reageert hetzelfde en wij zetten ons ervoor in dat zowel hond als begeleider op een fijne en goede manier met elkaar leren omgaan.

 

Tijden

Voor meer informatie over de verschillende cursussen kunt u de cursus hieronder aanklikken.

De tijden van de cursussen zijn als volgt:

Zondag:

09.30 – 10.15   Basis (puppy’s / jonge honden)

10.30 – 11.30   Gevorderden

11.30 – 12.15   Experts

13:00 – 14:00   Behendigheid, sport en spel

Pups mogen meedoen wanneer zij de tweede enting gehad hebben.

Bij de groepsindeling is het niveau van hond en geleider de belangrijkste factor. Het is mogelijk tussentijds door te stromen naar een hogere groep.

Kijk ook eens op onze Facebook pagina.

Kosten 

Eerste introductie les kosteloos en geheel vrijblijvend.

13 lessen voor € 78,=

Examen en certificaat € 10,=

Wilt u graag eens ervaren hoe leuk het is al spelenderwijs uw hond gehoorzaamheid te leren, dan kunt zich geheel vrijblijvend informeren of aanmelden via:

Email:

vangarderen@upcmail.nl

Of contact opnemen met:

Hans van Garderen  op nummer 06 55 83 06 04.

Mocht u verhinderd zijn voor een les meldt u zich dan tijdig af bij uw instructeur.