Agility

Wil jij, samen met je hond leuk en actief bezig zijn waar het plezier voor hond en eigenaar voorop staat….. dan is agility echt iets voor jullie!!

Bij de cursus agility begeleid jij je hond over en door allerlei hindernissen die opgesteld staan als een parcours.

Niet alleen is het dé hondensport om samen met je hond te doen, agility helpt ook mee aan de relatie tussen baas en hond. Doordat jullie nauw moeten samenwerken krijgen jullie allebei steeds meer zelfvertrouwen en nog meer vertrouwen in elkaar. Daarnaast sluit het aan bij de natuurlijke wil tot beweging, aard en gedrag van de hond. Zowel hond als begeleider moeten zich lichamelijk inspannen.

De hindernissen die de hond zelfstandig moet uitvoeren versterken zijn concentratie en geheugen. Ook werk je aan zijn sociale gedrag ten opzichte van andere honden en dat zie je goed terug in het dagelijks leven.

Bij GHSV trainen wij niet op wedstrijd niveau, wij trainen om leuk bezig te zijn met je hond en de relatie te versterken. Honden mogen meedoen wanneer zij 1 jaar oud zijn. Dan is de hond uitgegroeid en heeft minder kans op blessures. De hond moet goed luisteren en los kunnen om het parcours te kunnen lopen. Daarom is het belangrijk dat je met de hond al een gehoorzaamheidscursus behaald hebt.

De eerste les is bij ons een gratis proefles. Wil jij je aanmelden voor deze cursus of meer informatie, neem dan contact op met Yvonne: 0653489664

  65-160701-ghsv  140-160701-ghsv

145-160701-ghsv   13-160701-ghsv56-160701-ghsv